Ostavite ogromne cifre na vagi iza sebe, rešite se gojaznosti!

 

Ostavite ogromne cifre na vagi iza sebe, rešite se gojaznosti!

Ne rigoroznom dijetom, treninzima.

Dosadilo vam je nezadovoljstvo sopstvenim telom zbog prekomerne gojaznosti? Ili ste otišli korak dalje i ugrozili svoje zdravlje? Vreme je za promenu, ali ne onu desetu zaredom od koje ćete brzo odustati i vratiti se starim navikama, jer brzo izgubite nadu. Ovo će biti promena koja će vam omogućiti da dobro izgledate i da se dobro osećate, i što je najvažnije istrajete. Vreme je da odlučite.

Kako da od gojaznosti dođete do zdrave težine?

Odgovor na ovo pitanje nalazi se u našem specijalnom programu “FATtoFIT” koji smo kreirali za vas. Prvi put u Novom Sadu pokrećemo grupni program za gojazne ljude.

Da, vežbaćete u grupi uz stručne trenere i druge ljude sa istim problemom koji muči i vas. Postepeno ćete pratiti svoj napredak i sigurno biti zadovoljni onim što vidite. Iako su u pitanju grupni treninzi, trener će se posvetiti svakom od vas i prilagoditi vežbe vašim mogućnostima.

Vežbajte dva ili tri puta nedeljno

Treninzi će se održavati utorkom i četvrtkom od 20h, kao i subotom od 11h. Cena za mesec dana treniranja iznosi 2000 din, a možete trenirati i šest meseci za 10 hiljada dinara. Izbor je na vama.

Niste sigurni u sebe?

Sigurno vas muče pitanja da li ćete moći da istrajete, kako ćete se motivisati da redovno vežbate jer toliko puta do sada niste uspeli. Ne brinite, mi smo sigurni u naš program, koji će i vama vrlo brzo uliti samopouzdanje i pružiti neophodnu motivaciju. Toliko smo uvereni u zajednički uspeh da vam pružamo odličnu mogućnost. Ukoliko u toku meseca ne propustite nijedan trening i ne budete zadovoljni rezultatom, možete dobiti novac nazad.

Mi smo spremni!

Startujemo 9. maja u 20h na dobro poznatoj adresi Jovana Cvijića 46 u Novom Sadu. Prijava je obavezna zbog ograničenog broja vežbača, a možete je poslati na mejl fitcompletefu@gmail.com ili se javiti na telefon 063 569 404.

By |2019-05-04T16:18:43+00:00May 3rd, 2019|Uncategorized|0 Comments

Leave A Comment