Ostavite ogromne cifre na vagi iza sebe, rešite se gojaznosti!

Ne rigoroznom dijetom, treninzima.

Dosadilo vam je nezadovoljstvo sopstvenim telom zbog prekomerne gojaznosti? Ili ste otišli korak dalje i ugrozili svoje zdravlje? Vreme je za promenu, ali ne onu desetu zaredom od koje ćete brzo odustati i vratiti se starim navikama, jer brzo izgubite nadu. Ovo će biti promena koja će vam omogućiti da dobro izgledate i da se dobro osećate, i što je najvažnije istrajete. Vreme je da odlučite.

Kako da od gojaznosti dođete do zdrave težine?

Odgovor na ovo pitanje nalazi se u našem specijalnom programu “FATtoFIT” koji smo kreirali za vas. Prvi put u Novom Sadu pokrećemo grupni program za gojazne ljude.

Da, vežbaćete u grupi uz stručne trenere i druge ljude sa istim problemom koji muči i vas. Postepeno ćete pratiti svoj napredak i sigurno biti zadovoljni onim što vidite. Iako su u pitanju grupni treninzi, trener će se posvetiti svakom od vas i prilagoditi vežbe vašim mogućnostima.

Vežbajte dva ili tri puta nedeljno

Treninzi će se održavati utorkom i četvrtkom od 20h, kao i subotom od 11h. Cena za mesec dana treniranja iznosi 2000 din, a možete trenirati i šest meseci za 10 hiljada dinara. Izbor je na vama.

Niste sigurni u sebe?

Sigurno vas muče pitanja da li ćete moći da istrajete, kako ćete se motivisati da redovno vežbate jer toliko puta do sada niste uspeli. Ne brinite, mi smo sigurni u naš program, koji će i vama vrlo brzo uliti samopouzdanje i pružiti neophodnu motivaciju. Toliko smo uvereni u zajednički uspeh da vam pružamo odličnu mogućnost. Ukoliko u toku meseca ne propustite nijedan trening i ne budete zadovoljni rezultatom, možete dobiti novac nazad.

Mi smo spremni!

Startujemo 9. maja u 20h na dobro poznatoj adresi Jovana Cvijića 46 u Novom Sadu. Prijava je obavezna zbog ograničenog broja vežbača, a možete je poslati na mejl fitcompletefu@gmail.com ili se javiti na telefon 063 569 404.