Milica Glončak
Trčanje je najindividualniji sport sa najkolektivnijom podrškom ako treniraš sa ekipom iz kluba. Kada zapneš, kada ti treba vetar u leđa, kada ti treba oslonac ili pak prostor da razviješ svoje potencijale tu je Škola trčanja. I ne, nije Škola samo trener već i sve kolege trkači koji su u istim nedoumicama kao i ti! Ima nas mladih, starijih, mršavih, debelih i svi smo na istoj stazi i svi smo jednaki u odluci da trčimo!
Duško Radaković
U početku je to bila želja da ostvarim svoj san, a klub i treninzi su bili način, a sada je to način života, a klub je porodica sa sjajnom atmosferom i predivnim ljudima, uz sve naše vrline i mane.
Dragana Žikić
“Najlepša i najsrećnija su jutra ponedeljkom i sredom kad se nateram da u #6am odem na sa ekipom na kej;
Ko ne veruje, nek poroveri jutarnje fotografije😁😁😁,
(nije lose ni kad sama istrcim, al to vec nije to! Nemam razlog da se probudim bas u 5, jer mogu i kasnije poci, necu uspeti da budem brža jer nece biti ko da me “povuče”, a verovatno necu poneti ni tel. jer nemam koga da fotkam😉, sve u svemu – kad trcis sâm – sreca je tu, al nema s kim da se deli😁😉”
Vesela Mačkić
“Za klub Fit Complete čula sam preko prijatelja. Kao što sam naziv kaže njihov cilj je razvoj performansi kompletnog tela. S obzirom da treniram triatlon, koji podrazumeva plivanje, biciklizam i trčanje, veoma su mi važni treninzi snage. Uz trenere kluba Fit Complete uspela sam da poboljšamo svoje performanse, ojacam grupe mišića i osiguram svoje od povreda.
Smatram da čovek može puno toga da postigne i da nikad nije kasno za bavljenje sportom. Međutim, trudite se da trenirate pametno i da imate pouzdane trenere koji će Vas voditi postepeno do Vašeg uspeha. “
Milica Ivanković
Najteže je da napraviš prvi korak, da se pokreneš. A onda kad konačno kreneš, opet staneš. I tako u krug… dok ne shvatiš da je trčanje ipak timski sport. Jer drugi ljudi te takodje pokreću, njihove priče inspirišu, a napredak koji zajedno osećate te čini srećnim. Zašto bi se mučio sam, kad je u društvu lakše i lepše? Našu školu čini čudesna skupina različitih ljudi, koji vole jedno isto – osećaj koji ti trčanje daje, za svakog različit a opet identično ispunjavajući.
Jasminka M.
Sa Fit Complete running-om su treninzi po meri svakog 🙂 mladjih, starijih, u dobroj kondiciji i onih koji su bezali sa casova fizickog 🙂 zbog cega je licna preporuka najbolji vid reklamiranja ovog ljudima bogatog tima 🙂 Meni lično trčanje filtrira stresove nagomilane tokom dana i puni me dobrom energijom, omogucava da upoznam svoje licne mogucnosti ali i granice, uzivam u prirodi, pozitivi clanova ekipe, trkackim izletima..jednom reci predstavlja izvor zadovoljstva 🙂
Nikolina Nikolić
“Zašto trčiš sa nama ?
Zato sto je svaki rani jutarnji i večernji trč ispunjen odlicnom energijom , divnim ljudima i trenerom, a osecaj posle završenog treninga fenomenalan.

Šta tebi lično znači klub?
Klub mi znaci velika podrška i vetar u ledja pri svakom kilometru.

Na koji način bi nas preporučio nekom?
Kroz sopstveni primer i zadovoljstvo bih dala savet svima da se priključe našoj ekipi, da i oni spoznaju kako je to biti Fit Complete.

Šta ti je trčanje u ovom klubu doprinelo? Trčanje je doprinelo mojoj fizičkom spremnosti, a ekipa iz kluba me svakodnevno inspiriše. Sebi postavljam ciljeve, ostvarujem ih i pomeram svoje granice. “

Jelena Dugonjić
“• Zašto trčiš sa nama?
• Zato što je ekipa neverovatna ! Uvek su tu da te motivišu i podrže,prosto ti ne daju da odustaneš
• Šta tebi lično znači klub?
• Zahvalna sam klubu zato što me je uveo u disciplinu i promenio mi način života(na bolje naravno)😁
• Na koji način bi nas preporučio nekome?
Samo probaj,nateraj se da odeš na jedan jedini trening,a posle ćeš jedva čekati da opet vidiš te ljude,da opet osetiš tu pozitivnu energiju,a i da malo potrčiš😉
• Šta ti je trčanje u ovom klubu donelo?
Trčanje u ovom klubu mi je donelo mnogo lepih uspomena, poznanstava i pomeranje sopstvenih granica.Svi znamo koliko je zapravo teško izaći iz zone komfora ,ali uz ovaj tim je sve moguće,a ti čik usudi se da probaš😉”
Jelena Majstorović
“Trčim sa vama jer ste vedra i afirmativna ekipa koja je na jutarnjim treninzima odlična energetska injekcija za početak dana, a na večernjim pravo rasterećenje za njegov smiraj.
Da nema kluba ne bilo ni mog trčanja – mnogo je lakše istrajati u grupi.
To je mesto za svakoga bez obzira šta je kome u trčanju cilj, mesto na kojem ćeš upoznati ljude koji se na svakom treningu takmiče sa samim sobom a ne sa tobom, i u tvojoj te borbi bodre bez obzira šta je na cilju ka kojem trčiš: bolja kondicija, jača volja, istrčan polumaraton ili maraton, ili pobednička medalja.
Nisam trčala ni u jednom drugom klubu, za tim nemam ni potrebu jer je ovde sve prilagođeno svakom pojedincu.
Ono što ću reći poslednje, a u stvari je prvo, je posvećen i stručan trener koji zaista veruje u ono što radi, ali i u sve nas!”
Ivana Šolar
FitComplete za mene su fenomenalni treneri- odmereni i pre svega posvećeni. I sjajna ekipa koja je uz mene čak i kad trčim sama. Motivacija i podrška. Sigurna sam da ne bih imala ovoliko kilometara u nogama da nije njih. Odustala bih na prvoj prepreci jer nekad je stvarno teško. Pravi smo klub za one koji žele da spoznaju sve radosti trčanja.
Biljana Pejović
“U klubu sam dva meseca. Treneri su odgovorni i vrlo kreativni. Svaki trening je drugaciji i iako se dobro umorim odlicno se osecam.
Za kratko vreme postigla sam veliki napredak u kondiciji, fizicki sam se pokrenula i mnogo bolje se osecam.
Pomeram svoje granice , pravim svoje male pobede i to daje dobru motivaciju za svaki trening. Atmosfera u klubu je vrlo radna i prijatna, trener Žarko tome mnogo doprinosi , jer uvazava i podstice svakog clana. Kada propustim trening drzim se plana i rezultati su tu. Moja odlicna odluka je bila da krenem u skolu trcanja, svako ko se jos uvek dvoumi neka dodje i proba, nece pogresiti 😀
Sanja Ičevic
Trčim u klubu zato sto su treninzi jako dobri, treneri posveceni, naoreduje se postepeno, ali veoma uspesno. Uvek bih odabrala ovaj klub.
Darko Drljača
“Posle 20 godina fizičke neaktivnosti odlučujem da se malo pokrenem.
Izbor je pao na trčanje, kao nešto najpraktičnije i najbrže u šta bih mogao da se upustim.
Čitajući i pričajući sa ljudima o trčanju, shvatio sam da teško da ću sam istrajati u tome.
Krećem sa treninzima i od bukvalno nule do prvih 20km stižem za 5 meseci.
Moje je bilo samo da redovno dolazim na treninge – ništa lakše, zar ne ?
Klub i trčanje su mi doneli to da više cenim sebe i da se radujem tuđem uspehu.
Problem koji imam trenutno je taj što ne razumem ljude koji ne trče.”
Dušan Vuletić
Volim da trčim u društvu. Mnogo je lakše, a imamo i fantastično trenere.
Vladimir Trifunac
Fit Complete je mnogo više od trčanja, članovi i treneri su prepuni pozitivne energije, koja mnogo znači. Treninzi su za mene neizostavna aktivnost, koja mi vrati raspoloženje, energiju i naravno povremene upale mišića. Pre dolaska u Fit Complete smatrao sam da je u današnjem vremenu teško pronaći osobe sa kojima se može normalno razgovarati na razne teme. Ovde nas čeka odlična fizička aktivnost i zdrava komunikacija ( sa manje tipkanja mobilnih ), to je ono što mnogima danas nedostaje. Ustajanje bez ukočenog vrata, sa prijatnim osećajem upale mišića, samopouzdanje i zadovoljstvo postignutim rezulatima …
Sanja Nađ
Trčanje u klubu Fit complete, pre svega magično privlači fenomenalnom atmosferom u klubu i divnim ljudima sa kojima delimo treninge, uspehe, a i neke loše dane. Sve to je praćeno odličnom koordinacijom i planiranjem svakog treninga od strane trenera, mnoštvom benefita po zdravlje, mentalnom jačinom, upoznavanjem sebe, kao i pomeranjem sopstvenih granica od početnih 800m do polumaratona.