< Povratak na početnu stranicu

Fit Complete - Novi Sad

NAJEFIKASNIJI PROGRAM TRENINGA OD KUĆE

Budi u top formi i vežbaj bilo kada i bilo gde - uz FitComplete online program. Od kuće, sa plaže, iz parka; izaberi lokaciju koja te pokreće i tranformiši svoje telo. Prve rezultate ćeš videti za manje od mesec dana!

ČLANOVI KLUBA

  • Specijalna cena za sve članove kluba FitComplete
  • 10 treninga u trajanju po 30 minuta - više od 5h materijala za kućne treninge
  • Vežbe sa rekvizitima koje svi imamo kod kuće
5500 RSD | PRIJAVI SE!

STANDARD

  • Nakon završetka EARLY BIRD promotivnog perioda
  • 10 treninga u trajanju po 30 minuta - više od 5h materijala za kućne treninge
  • Vežbe sa rekvizitima koje svi imamo kod kuće

ZAŠTO IZABRATI FITCOMPLETE?

Kreirali smo za vas treninge srednjeg i jačeg intenziteta. Zastupljeni su treninzi snage, kardio treninzi i kombinacija funkcionalnih vežbi. Naš je cilj da zajedno pomerimo granice!

VIŠE OD 5h TRENINGA

Program se sastoji iz 10 treninga koji traju po 30 minuta. Ukupno više od 5 sati treninga koji će transformisati tvoje telo.

MOĆNE VEŽBE

Tokom programa ćemo raditi vežbe snage, kardio treninga, funkcionalne vežbe i najmoćnije kombinacije vežbi koje omogućavaju da ostanete u idealnoj formi.

BEZ OPREME

Tokom programa kao rekvizite možeš koristiti stvari koje imaš kod kuće: flašica sa vodom, stolica, ćebe... 

O NAMA

ŽARKO MARJANOVIĆ - TVOJ TRENER!

Ukoliko tražite svog ličnog trenera, sada ćete ga imati dostupnog 24/7 na vašem telefonu, tabletu ili laptopu. Kreirali smo vežbe koje će vas održati u top formi, bez potrebe da idete u teretanu.

Žarko Marjanović je instruktor online programa, a specijalista je za Funkcionalne i kondicione treninge. On je licencirani STS i GSTS TRX trener i licencirani Les Mills trener za Body Attack.

Pre svih titula, on je čovek koji veruje u vas. Veruje da će vas ovaj trening podstaći da budete odgovorni prema sebi, da ćete nastaviti sa redovnim vežbanjem čak i u onim danima kada vam se to ne radi i da ćete biti bolji nego što ste bili juče.

To je misija FitComplete-a!

PRIJAVI SE 

UTISCI POLAZNIKA

Poslušaj šta naši članovi imaju da kažu o svojim iskustvima vezanim za program treninga u kućnim uslovima:

JANKO

"Da budem iskren, hteo sam da napravim pauzu od vežbanja, jer imam mnogo poslovnih obaveza, pa sam postao preopterećen. Online vežbe su mi pomogle da ostanem aktivan, nekad vežbam i u kancelariji"

SARA

"Online treninzi su mi pomogli da budem aktivna tokom leta, što do sada nije bio slučaj!"

JOVANA

"Nakon povrede, napravila sam dugu pauzu u vežbanju. Jednostavno, nije mi se išlo u teretanu. FitComplete me je ponovo pokrenuo!"

DRAGAN

"Odlazak u teretanu mi oduzima previše vremena, jer tražim parking pola sata, a konstantna gužva u saobraćaju mi stvara stres. Zato sam izabrao online program. Sjajan je!"

GOCA

"Želela sam da smršam pred more, što sam i uspela sa online programom vežbanja. Nisam odustala, vežbala sam i na plaži i veoma je zabavno!"

MARKO

"Za samo mesec dana uspeo sam da smršam 5kg, samo uz pomoć treninga. Vežbe su baš moćne!"

NAJČEŠĆA PITANJA

Šta mi je od rekvizita potrebno za treninge?

Za ovaj program treninga ti nije potrebno apsolutno ništa što ne možeš pronaći u kući ili parku u kom treniraš! Dovoljna će ti biti stolica ili klupa, flašica sa vodom ili bučica...

Gde bih mogao da treniram?

Apsolutno bilo koje mesto sa nekoliko kvadratnih metara slobodnog prostora će biti dovoljno. Dakle, možeš trenirati kod kuće, na livadi, u parku, dvorištu, bukvalno BILO GDE.

Kako da se prijavim?

U dnu ova stranice možeš pronaći uputstvo i detalje o plaćanju. Ukoliko postoje neke stvari koje ti nisu jasne slobodno nas kontaktiraj na fit-complete@funkcionalnitrening.rs

Šta se dešava ukoliko propustim trening?

Treninzi nisu vezani za određeni dan ili vreme, treniraj kada tebi odgovara, gde god ti odgovara.

HAJDE DA POČNEMO!

Program online treninga je nastao kao rezultat godina treniranja, ljubavi prema sportu i jasnog cilja - da svakodnevno pomeramo granice! Ne dozvoli da te leto spreči da treniraš, priključi se online treninzima i oduševi sebe postignutim rezultatima!  

fit-complete@funkcionalnitrening.rs
063/569-404

HOĆU PROGRAM TRENINGA ODMAH!

IZVEŠTAVALI SU O NAMA: