UVEK JE IDEALNO VREME DA POČNETE DA TRČITE

Mislite da zimi treba ostati kod kuće u svom toplom krevetu uz omiljenu seriju? Vaš organizam i vaše zdravlje ne misle tako. Za njih, bolja opcija je trčanje, bez obzira na vremenske uslove.

Da, znamo, svaki početak je težak, ali ako ispred sebe imate jasan cilj, nema vremena za čekanje. Redovno trčanje ne samo da utiče na opšte stanje vašeg organizma, već jača i tonira vaše mišiće, poboljšava cirkulaciju i rad vašeg srca.

Imate problem sa viškom kilograma? Trčanje je najzdraviji i najprirodniji način da ih se rešite. Aktivira mišiće celog tela, poboljšava varenje. Ubrzanje metabolizma će vam omogućiti da sagorite kalorije koje ste uneli tokom dana.

Loš dan na poslu i bespotrebna nervoza? Znate da je stres uzrok mnogih bolesti. Oslobodite se negativne energije aerobnom i ritmičkom aktivnošću – trčanjem. Da bi se telo i psiha vratili u normalu posle napornog dana ili teške nedelje, potrebno je da trčte redovno. Niske temperature ili kiša ne mogu da budu izgovori za ostanak kod kuće. Važno je samo da se dobro obučete i da trčite u odgovarajućoj obući.

Sezona prehlada i gripa je uveliko počela, budite brži i spremniji od virusa i bakterija. Uz adekvatnu ishranu bogatu vitaminima i mineralima, trčanjem ćete ojačati svoj imuni sistem, što će vaše telo učiniti otpornijim na viruse i bakterije koje prete u zatvorenim prostorijama.

Mislite da smo naveli sve prednosti trčanja? Naravno da nismo. Priključite se našoj školi trčanja i uverite se kako trčanje deluje na vaše telo.

Budite vedri, nasmejani i u top formi. Naš tim ne traži izgovore u neadekvatnim vremenskim uslovima, umesto toga sa  lakoćom prihvata izazove i ispunjava ciljeve.