Praznici su iza nas. I šta još? Izležavanje, hrana u izobilju i izgovori.

Ako ste napravili pauzu sa treninzima, pravo vreme je da se vratite. Zašto baš sada kada je u toplom krevetu udobnije i prijatnije? Odgovor je jednostavan, u zoni komfora nema rezultata. Dobar osećaj koji vas prati tokom izležavanja je trenutan. Nezadovoljstvo nastupa kada shvatite da ste teži za nekoliko kilograma, neraspoloženi za posao i sve ostale dnevne aktivnosti koje se nagomilaju posle prazničnog odmora. Svima nam je posle naporne godine trebao predah, ali sada kada ste napunili baterije nema razloga da dopustite da lenjost prevlada.

Znamo da je povratak treninzima još jedan novi početak, ali ako budete odugovlačili, biće samo gore. Na treninzima vas čeka odlična ekipa i vežbe prilagođene vašem cilju. Osim toga, veća količina energije za radne zadatke je zagarantovana. Ako ste pre pauze imali ustaljenu naviku vežbanja, znate koliko vam je prijalo, sada je potrebno samo da se motivišete za ponovni pokret. Da li vam je potrebna bolja motivacija od dobrog osećaja koji se vidi?

I za vas koji tek počinjete, imamo nekoliko saveta. Pripreme za leto počinju sada, u januaru, ne u maju i junu. Tada su rezultati nemoguća misija. Želite definisane mišiće i top formu? Odlično, ispred sebe imate jasan cilj. Neka vam to bude motiv da leto dočekate spremniji nego ikad. Budite svesni toga da kada počnete, samo navika i upornost će vam omogućiti ostvarenje cilja.

I šta čekate?

Mi znamo šta čekamo. Vas u Fit complete-u. Izaberite da li ćete trenirati u Novom Sadu ili Futogu, a sve ostalo prepustite grupi nasmejanih i energičnih fitnes instruktora koji će svaki vaš trening učiniti zabavnim i manje napornim.