JUTARNJE TRČANJE – PROVEREN RECEPT ZA DOBRU ENERGIJU NA POSLU

Kada ustanete ujutru, jedna od prvih misli je da vas čeka osmočasovno radno vreme. Još ako ga provodite sedeći u zatvorenoj kancelariji, nervoza i neraspoloženje su u najavi. Želite da ih izbegnete? Trčite sa nama.

Pridružite se ekipi koja ustaje sa osmehom i ne skida ga s lica do kraja dana.

Kako nam to polazi za rukom?

Trčanje je najzdravija i najprirodnija aktivnost da se oslobodite nervoze, stresa, bola u leđima, pa i viška kilograma. Aktivira sve mišiće i  pozitivno utiče na jačanje imuniteta. Trčimo tri puta nedeljno u ranim jutarnjim časovima. Nakon treninga smo spremni za sve izazove koje donosi novi radni dan. Ne morate da brinete o stvarima koje ponesete i tuširanju posle treninga, imamo sve potrebne uslove za to.

Nedostaje vam motivacija za ovakav poduhvat?

Naš tim ne traži izgovore u neadekvatnim vremenskim uslovima, umesto toga sa  lakoćom prihvata izazove i ispunjava ciljeve. Kada postanete deo tima, sjajna atmosfera i vidljivi efekti trčanja biće vam dovoljna motivacija da nastavite dalje.

Neka loš dan na poslu i bespotrebna nervoza postanu prošlost

Znate da je stres uzročnik mnogih bolesti. Ne dozvolite da naškodi vašem organizmu. Sva nervoza i negativno raspoloženje nestaju sa kilometrima. Nemojte da nam verujete na reč, dođite i uverite se. Prvi trening je besplatan.

Zašto volimo trčanje?

„Čime će vas trčanje oduševiti? Dođite i saznajte!

Čekamo vas!