Najvažniji resurs svake kompanije su zaposleni, a ključni faktor uspeha je njihova produktivnost, kao i zadovoljstvo na radnom mestu. Zbog toga bi menadžment svake firme trebalo da razmišlja na koji način pružiti zaposlenima osećaj zadovoljstva i dodatnu motivaciju za što bolje poslovne rezultate.

Imamo odličan predlog. Omogućite im besplatnu fizičku aktivnost i posmatrajte rezultate.

Istraživanja su pokazala, a mi u saradnji sa klijentima dokazali, da vežbanje ima pozitivan uticaj na raspoloženje zaposlenih i njihovu produktivnost. Zašto je to tako?Stres je jedan od glavnih zdravstvenih problema u 21. veku, a sigurni smo da ne postoji posao koji ga ne izaziva. Kombinacija različitih vežbi smanjuje nivo stresa u organizmu i poboljšava koncentraciju, tako da će redovno vežbanje doprineti tome da svaki radni zadatak bude obavljen u potpunosti i na vreme. Veoma je važno napomenuti, da fizička aktivnost utiče na zdravlje celog organizma, što će sigurno smanjiti stopu odsustva zaposlenih s posla usled bolesti.

Sigurno ne želite da Vaši zaposleni budu nervozni i neraspoloženi zbog osmočasovnog sedenja i nedovoljnog kretanja? Treninzi su osmišljeni tako da zaposleni pokrenu svaki svoj mišić i pritom imaju više snage i energije za nove poslovne izazove. Osim toga, vežbanje u grupi jača timski duh i poboljšava komunikaciju. Bez obzira na to čime se vaša firma bavi, osnova dobro obavljenog posla su zdrava radna atmosfera i pravilna komunikacija.

Zašto je baš sada idealno vreme da omogućite Vašim zaposlenima da treniraju? Jesen i zima su periodi godine kada većina ljudi nema dovoljno motivacije da nakon posla izađe iz kuće i prošeta. To vremenom negativno utiče na raspoloženje, san i mnoge druge segmente koji su od ključnog značaja za maksimalnu posvećenost poslu.

U našoj ponudi nalaze se različiti treninzi i paketi koje možemo prilagoditi Vama i Vašim zaposlenima. Pridružite se velikom broju kompanija, koje vode računa o zdravlju i zadovoljstvu svojih zaposlenih.