Fit Complete Senior – Druga mladost

– treninzi za seniore –

Kako ljudi stare tako je redovno fizičko vežbanje važnije nego ikada za celokupno zdravlje.
Najnovija istraživanja pokazuju da među starijim osobama upravo vežbanje pomaže u borbi protiv depresije, demencije i drugih zdravstvenih problema, kao što su bolesti srca, kancer i dijabetes. Prednosti koje donosi vežbanje uključuju poboljšanu cirkulaciju i pozitivno utiču na zdravlje kostiju, mišića, kardiovaskularnog sistema i zdravlja organa.

U fitnes centru „FitComplete“ stručni treneri osmislili su program za starije osobe, jer su nam oni važni i sada je vreme da mislimo i na njih.
Treninzi su prilagođeni prema starosnoj dobi kao i prema fizičkom zdravlju.
Osnovni cilj programa „Druga mladost“ je povećanje opštih sposobnosti organizma, motoričkih i funkcionalnih, povećanje pokretljivosti i usporavanje degenerativnih promena na koštano-zglobnom sistemu. Treninzi se održavaju u sali u trajanju od 60minuta, a pored vežbanja imaće priliku i za druženje.
Vežbanje i trening snage će vam pomoći da izgledate mlađe i ostanete duže aktivni. Redovna fizička aktivnost će smanjiti mogućnost demencije, Alchajmerove bolesti, bolesti srca i dijabetesa, krvni pritisak će biti pod kontrolom.

Nikada nije kasno da počnete da radite na sebi i poboljšate svoje zdravlje!

FITComplete Senior – Druga mladost

Termini: utorak – četvrtak od 11h

Početak programa: aktivan

Cena: 1.500 dinara

Obaveštenje: „Odlukom Križnog štaba obavezno je pridržavanje svih mera socijalnog distanciranja i nošenja maski kao mere prevencije u Republici Srbiji radi sprečavanja širenje COVID.“

Jovana Cvijića 46 Novi Sad
Telefon: 063 569404
Email: fitcompletefu@gmail.com