Ne istezanja, već rastezanja ako bismo govorili stručno. Ili STREČING na našem novom rasporedu.

Zvuči poznato ali sam naziv programa nije toliko bitan koliko je bitno ono što ćemo postići sa njim kao i sam osećaj na treningu.

Dosadilo vam je nezadovoljstvo sopstvenim telom zbog smanjene pokretljivosti koje ste nekad sa lakoćom izvodili? Ili nikad niste ni mogli da dohvatite prste na nogama ili uradite neke pokrete koje bi trebalo da može svaka prosečna zdrava osoba? Ako vam kažemo da je moguće i više od toga bez obzira na vaše trenutne godine nadamo se da ćete probati naš novi grupni program rastezanja.

Vreme je za promenu, ali ne onu desetu zaredom od koje ćete brzo odustati i vratiti se starim navikama, jer brzo izgubite nadu. Ovo će biti promena koja će vam omogućiti da budete fleksibilni i da se dobro osećate, i što je najvažnije istrajete. Vreme je da odlučite.

Kako da od ukočenosti dođete do gipke osobe?

Odgovor na ovo pitanje nalazi se u našem specijalnom programu “STREČING” koji smo kreirali za vas. Ove jeseni u Novom Sadu pokrećemo grupni program rastezanja.

Da, vežbaćete u grupi uz stručne trenere i druge ljude sa istim problemom koji muči i vas. Kao i uz one koji su već fleksibilni ali žele da održe to pa čak i poprave. Postepeno ćete pratiti svoj napredak i sigurno biti zadovoljni onim što vidite. Iako su u pitanju grupni treninzi, trener će se posvetiti svakom od vas i prilagoditi vežbe vašim mogućnostima.

Vežbajte dva do tri puta nedeljno

Treninzi će se održavati sredom i petkom od 17.30č. Kao i četvrtkom od 06.00č za ranoranioce. Cena je BESPLATNA. Ukoliko vam se program svidi posle 2 meseca formiramo novu grupu i možete postati naš član.

Kome je namenjen program “STREČING”?

Ovaj program je namenjen svim odraslim osobama koji žele da povećaju pokretljivosti u svim zglobovima i mišićima kao i da dopune svoju dobru formu! Očekuje vas kombinacija aktivacije i opuštanja u našoj sali za treninge u Jovana Cvijica 46. Treninzi su trajanja 60min i prilagođeni svačijoj formi.

Jedini uslovi:

– dolazak na svaki trening (ili većinu)

– prijava za one koji već nisu članovi

– čiste patike i oprema u kojoj se osećate najudobnije

Niste sigurni u sebe?

Sigurno vas muče pitanja da li ćete moći da istrajete, kako ćete se motivisati da redovno vežbate jer toliko puta do sada niste uspeli. Ne brinite, mi smo sigurni u naš program, koji će i vama vrlo brzo uliti samopouzdanje i pružiti neophodnu motivaciju. Toliko smo uvereni u zajednički uspeh da vam pružamo odličnu mogućnost BESPLATNOG vežbanja a sve sa ciljem podizanja zdravstvenih efekata našim sugrađanima kao i dopunjavanja sposobnosti našim članovima koji već vežbaju neke od naših drugih programa.

Mi smo spremni!

Startujemo 7. septembra u 17.30č na dobro poznatoj adresi Jovana Cvijića 46 u Novom Sadu. Prijava je obavezna zbog ograničenog broja vežbača.

Prijavu možete poslati na mejl fit-complete@funkcionalnitrening.rs ili se javiti na telefon 063/ 569 – 404