Ne rigoroznom dijetom, treninzima.

Dosadilo vam je nezadovoljstvo sopstvenim telom zbog prekomerne gojaznosti? Ili ste otišli korak dalje i ugrozili svoje zdravlje? Vreme je za promenu, ali ne onu desetu zaredom od koje ćete brzo odustati i vratiti se starim navikama, jer brzo izgubite nadu. Ovo će biti promena koja će vam omogućiti da dobro izgledate i da se dobro osećate, i što je najvažnije istrajete. Vreme je da odlučite.

Kako da od gojaznosti dođete do zdrave težine?

Odgovor na ovo pitanje nalazi se u našem specijalnom programu “FATtoFIT” koji smo kreirali za vas. Ovog proleća u Novom Sadu pokrećemo grupni program za gojazne ljude.

Da, vežbaćete u grupi uz stručne trenere i druge ljude sa istim problemom koji muči i vas. Postepeno ćete pratiti svoj napredak i sigurno biti zadovoljni onim što vidite. Iako su u pitanju grupni treninzi, trener će se posvetiti svakom od vas i prilagoditi vežbe vašim mogućnostima.

Vežbajte tri puta nedeljno

Treninzi će se održavati ponedeljkom, sredom i petkom od 07.00č. Cena je za 3 meseca (12 nedelja) je 12000 ili BESPLATNA. Izbor je na vama.

 

Kome je namenjen program “FATtoFIT”?

Ovaj program je namenjen svima koji žele da skinu višak masti sa sebe a istovremeno postignu dobru formu! Očekuje vas kombinacija treninga snage i kondicije u našoj sali za treninge u Jovana Cvijica 46. Treninzi su trajanja 50-70min i prilagođeni svačijoj formi.

Dobićete savete o ishrani ali bitno je da napomenemo da ne prodajemo nikakve suplemente ni hranu. Svakako preporučujemo da istovremeno posetite kvalifikovanog nutricionistu kako bi rezultati na kraju programa bili brži i veći ali to nije preduslov da nam se prikljucite.

Jedini uslovi:

– dolazak na svaki trening (ili većinu)

– sportski lekarski pregled pre starta projekta ili u toku prve nedelje (ili potpis treniranja na sopstvenu odgovornost)

– čiste patike i oprema u kojoj se osećate najudobnije

Niste sigurni u sebe?

Sigurno vas muče pitanja da li ćete moći da istrajete, kako ćete se motivisati da redovno vežbate jer toliko puta do sada niste uspeli. Ne brinite, mi smo sigurni u naš program, koji će i vama vrlo brzo uliti samopouzdanje i pružiti neophodnu motivaciju. Toliko smo uvereni u zajednički uspeh da vam pružamo odličnu mogućnost. Ukoliko u tih 12 nedelja ne propustite nijedan trening ili ne budete zadovoljni rezultatom, možete dobiti novac nazad.

Mi smo spremni!

Startujemo 28. marta u 07.00č na dobro poznatoj adresi Jovana Cvijića 46 u Novom Sadu. Prijava je obavezna zbog ograničenog broja vežbača a uplatom rezervacije osiguravaš svoje mesto. Ceo paket je 12000, za rezervaciju uplaćuješ 3000 na žiro račun kluba (primer uplatnice ispod) a ostalo bilo kada tokom narednih 12 nedelja.

Prijavu možete poslati na mejl fit-complete@funkcionalnitrening.rs ili se javiti na telefon 063/ 569 – 404 ili se prijaviti popunjavanjem ove forme ispod.

Primer uplatnice