Online treninzi su dostupni na našoj platformi!

Sa lepim vremenom, dolaze i odmori i sve manja motivacija za vežbanjem. Ako ste pre godišnjeg odmora bili fokusirani na rezultate, a onda odjednom shvatili da želite da provodite sunčane dane na malo drugačiji način, znajte da vaša forma ne mora da opadne.

Prava bi bila šteta da višemesečni trud padne u vodu. FitComplete je spremio 10 online treninga koji će vas održati u top formi, bez obzira na letnje planove koje ste naumili da ostvarite.

FitComplete online treninzi

Snimili smo u visokom kvalitetu, u 4k rezoluciji treninge snage, kardio treninge i najbolju kombinaciju sa funkcionalnim treninzima. Vežbe koje ćemo vam prikazati su odraz iskustva, ljubavi prema vežbanju i motivacije da pomeramo granice.

Mi verujemo u vas. Znamo da možete da ostanete u top formi i da vas ništa neće sprečiti u tom cilju. Ne želimo da usporite. Naš cilj je uvek ostao isti – da budete bolji nego što ste bili juče.

Intenzitet vežbi je srednji do visok i postoje lakše i teže opcije za svaku vežbu. Radićemo čučnjeve, sklekove, izdržaje, propadanja, ustajanja, skokove i još mnogo toga! Biće uzbudljivo i zabavno, propraćeno korisnim savetima.

Treninge smo snimili u zatvorenom prostoru i na otvorenom, ali vi možete da birate gde ćete vežbati.

Nikakva specijalna oprema vam nije potrebna, možete se poslužiti i stvarima koje imate kod kuće. Na primer, možete koristite flašice, bučice, klupu ili stolicu za određene vežbe. To vam svakako daje mogućnost da kreirate trening po svojoj volji i da učinite da on bude svaki put drugačiji.

Treninzi traju tridesetak minuta, i ako ih radite bar 3 puta nedeljno, očekuju vas sjajni rezultati! Ono što mi možemo da vam garantujemo jeste zadovoljstvo nakon svakog treninga.

Koji su benefiti online treninga?

Online treninzi imaju mnogo benefita. Bićete odgovorniji, ostavrićete zacrtane rezultate i zabavljaćete se, bez ikakvog stresa i strogih rasporeda.

Fleksibilnost

Online treninzi su fleksibilni. Možete da radite po sopstvenom rasporedu, sa bilo kog mesta na svetu, u bilo koje doba dana ili noći. Mogućnost da trenirate kada i gde želite znatno olakšava integraciju fitnesa u vaš svakodnevni život.

Ako treba da pratite režim vežbanja dok ste na odmoru ili poslovnom putu, online vežbe će vam u tome pomoći. Nećete više morati da plaćate skupe članarine, jer ćete na našoj platformi uvek imati spremne treninge, koje možete da radite iz svoje sobe, iz parka, sa plaže, pa čak i iz kancelarije (ukoliko kultura firme to dozvoljava).

Više nećete da brinete o saobraćaju i parkiranju

Ako živite u većem gradu, znate i sami koliko je stresan put do teretane. Ukoliko ona nema parking, stvari postaju još komplikovanije, jer gubite vreme, pa se sat vremena vežbanja pretvori u izgubljenih dva i po sata. Kada vežbate kod kuće, o tim stvarima ne morate da brinete.

Uštedećete novac

Online treninzi su mnogo jeftiniji od članarine u teretani, a možete da ih beskonačno gledate i ponavljate. Pored toga, program vežbi koje smo mi pripremili za vas ne zahteva mesečno plaćanje, niti je na bazi članarine. Jednom ćete platiti i imaćete pristup uvek!

Kome je namenjen online program?

Online program vežbanja namenjen je svima koji žele da ostanu u top formi i da nastave sa vežbanjem čak i u danima kada im se ne ide u teretanu. Online treninzi pružaju slobodu i daju vam mogućnost da ličnog trenera imate na dohvat ruke!

Online treninge možete da pratite sa svih uređaja – sa telefona, tableta ili laptopa. Vaš je zadatak samo da izaberete termin koji vam najviše odgovara. Ništa vas ne sprečava da počnete. Zapravo, treninzi su na klik do vas!

Ako se prijavite danas, ostvarićete dodatni popust. Spremili smo promo cenu samo za najbrže!