Vojka TorbicaTrener trčanja
„Trči i sastani se sam sa sobom!“

-Miroslav Antić

Želim pre svega reći da volim trčanje, ono me ispunjava u svakom smislu. Dok trčim ispitujem svoje granice, snagu, savladavam otpore i pomeram svoje granice.

Diplomirani sam profesor fizičkog vaspitanja sa 20 godina radnog iskustva, trener u sportskoj školici 11 godina i instruktor fitnes i terapeutske joge sa 6 godina iskustva vođenja časova joge.

Od prvog susreta sa rekreativnim trčanjem prepoznala sam predivan osjećaj i oslobađajuću spoznaju da je trčanje stvoreno za mene i da sam ja stvorena za trčanje.

U klubu Fit complete treniram trčanje 3 godinu i za mene je to postala dnevna rutina koja se ne preskače. Atmosfera u klubu i pokretačka energija trenera vas pokreće da prevaziđete svoje granice i trčanje tada postaje ispunjenje a ne napor.

Poziv da se priključim klubu kao trener za mene znači odgovornost da pokrenem druge na promenu; da prenesem sva trkačka iskustva i svu pozitivnu energiju na nove i stare trkače; da ostanem otvorena za nova saznanja i da zajedno pretrčimo sve lakše i teže kilometre pred nama.

Do sada ima istrčana 2 maratona, Ljubljana i Milano.

Put ka sebi je jedini put kojim trebamo ići. Pomeranje granica i izlazak iz zone poznatog je jedino što nas može učiniti boljima u svakom smislu. Trčimo i sastanimo se sa sobom.

Pridružite nam se da zajedno rastemo, pomeramo granice i upoznajemo sebe.