Loading...
ŠKOLA TRČANJA2019-03-13T13:30:33+00:00

BIZNIS TRČANJE

BIZNIS TRČANJE

 

JUTARNJE TRČANJE – PROVEREN RECEPT ZA DOBRU ENERGIJU NA POSLU

Kada ustanete ujutru, jedna od prvih misli je da vas čeka osmočasovno radno vreme. Još ako ga provodite sedeći u zatvorenoj kancelariji, nervoza i neraspoloženje su u najavi. Želite da ih izbegnete? Trčite sa nama.

Pridružite se ekipi koja ustaje sa osmehom i ne skida ga s lica do kraja dana.

Kako nam to polazi za rukom?

Trčanje je najzdravija i najprirodnija aktivnost da se oslobodite nervoze, stresa, bola u leđima, pa i viška kilograma. Aktivira sve mišiće i  pozitivno utiče na jačanje imuniteta. Trčimo tri puta nedeljno u ranim jutarnjim časovima. Nakon treninga smo spremni za sve izazove koje donosi novi radni dan. Ne morate da brinete o stvarima koje ponesete i tuširanju posle treninga, imamo sve potrebne uslove za to.

Nedostaje vam motivacija za ovakav poduhvat?

Naš tim ne traži izgovore u neadekvatnim vremenskim uslovima, umesto toga sa  lakoćom prihvata izazove i ispunjava ciljeve. Kada postanete deo tima, sjajna atmosfera i vidljivi efekti trčanja biće vam dovoljna motivacija da nastavite dalje.

Neka loš dan na poslu i bespotrebna nervoza postanu prošlost

Znate da je stres uzročnik mnogih bolesti. Ne dozvolite da naškodi vašem organizmu. Sva nervoza i negativno raspoloženje nestaju sa kilometrima. Nemojte da nam verujete na reč, dođite i uverite se. Prvi trening je besplatan.

Zašto volimo trčanje?

„Čime će vas trčanje oduševiti? Dođite i saznajte!

Čekamo vas!

MARATON AKADEMIJA

DA LI STE SPREMNI ZA JEDAN OD NAJVEĆIH TRKAČKIH IZAZOVA? UPIŠITE MARATON AKADEMIJU.

Istrčati punu dužinu maratonske staze, koja iznosi 42 km i 195 metara je izazov kako za psihu, tako i za čitavo telo.  A ciljevi čekaju na svim kontinentima. Sigurno ste nekad zamišljali kako trčite stazama Bostona, Berlina ili Tokija. Pre stupanja na svetsku scenu, možete da se oprobate na beogradskom maratonu, ako ste dovoljno spremni.

Kako je nastao maraton?

Prema legendi, maraton je nastao u Grčkoj. Vojnik Filipides je trčao od grada Maratona do Atine kako bi javio da su Persijanci poraženi u Maratonskoj bici. Kada je stigao u Akropolj, izgovorio je “Pobedili smo”, nakon čega je umro. Trčanje maratona postalo je olimpijska disciplina na prvim modernim Olimpijskim igrama 1896. godine u Atini.

Koji je najbezbedniji put do finiša?

Profesionalni atletičari znaju, saznajte i vi. Uz naše stručne trenere izbeći ćete nepotrebno iscrpljivanje organizma i postepeno se pripremiti za najveći izazov. Program Maraton akademije podeljen je u 6 mesečnih ciklusa. Od prvog do petog opterećenje postepeno raste, jer se trče najveće kilometraže. Kada dođemo do šestog ciklusa intenzitet raste, a kilometraža opada.

 Koliko vremena je potrebno da izdvojite za ovaj poduhvat?

Svaki mesečni ciklus sastoji se od 4 nedeljna. U prva tri nedeljna ciklusa opterećenje raste. Kada dođemo do četvrtog, imaćete priliku za predah, jer je u planu oporavak, trče se samo lagani treninzi. Imaćemo tri treninga nedeljno, a u određenim periodima četiri. Pitate se koliko ćemo nedeljno trčati? Odgovor je 40 km. Da li ste spremni za pokret?

Psihološka priprema je jednako važna, kao i fizička

Zbog toga, naš program sadrži i edukativni deo. Bavićemo se različitim temama kao što su zone intenziteta u treningu za maraton, važnost hidratacije, raspoređivanje snage, izbegavanje čuvenog “Zida maratona”. Osim edukacija, u planu je i gledanje 3 filma o maratonu, a imaćete priliku i da razgovarate sa našim najboljim maratoncima.

Odustajanje se ne isplati!

Program Maraton akademije traje šest meseci i košta 14 hiljada dinara. Možete ga platiti:

  • u jednom iznosu,
  • u dve rate po 7000 dinara.

Šta je uključeno u cenu? Treninzi, edukativni deo, lekarski pregled i majica.

Ukoliko odustanete, novac ne vraćamo, tako da se izgovori ne prihvataju.

Priprema, pozor, klik! Prijavi se ovde:

Krećemo!

ŠKOLA TRČANJA POLUMARATON

Škola trčanja je polugodišnji program grupnog vežbanja za  početnike na zatvorenom i na otvorenom koji traje od 05. decembra (zimski semestar) i od maja do novembra (letnji semestar)
Na upisu predstavljamo naš  program trčanja sa kojim ćemo vas pripremiti da istrči te 10 ili 21km.
Obezbeđeni su treninzi iz sportske sale 2x nedeljno i jednom sa keja. Stručno kreiran trenažni program za svačije potrebe, i dostupnost trenera na svakom treningu.
Naravno, oni koji nemaju trkačke ambicije samo bi voleli da žive zdrav način života takođe su dobrodošli!
Prvi korak da se registruješ na sajtu Trčanje.rs https://www.trcanje.rs/novisad/
A sve ostalo prepusti nama. Vidimo se na upisu!
Trenerski tim škole trčanja Novi Sad vas srdačno očekuje!